Tomtar, tomtar...

Hej!
Mellanrummen mellan mina inälgg har blivit lite längre än vad som var tänkt, men det händer en hel del och då prioriterar jag annorlunda. Om du vill hålla dig jour med vad som händer i min ateljé och vad jag skapar kan jag tipsa dig om att jag finns på Facebook och Instagram som Bildjaana. Välkommen in där och följa mig =)
Ju fler desto roligare =)
 
Nu när kvällarna börjar bli mörka så är det skönt stänga in sig i ateljén och skapa. Jag har kört igång med kurser och är du intresserad, tveka inte. Hör av dig så hittar vi en dag när det passar dig. Vi behöver inte ha kurstillfällena alltid på samma veckodag om inte du vill. Jag anpassar mig efter mina kursdeltagares önskemål helt och hållet. Ibland målar vi en onsdag, ibland en tisdag eller lördag eller söndag. Precis hur ni vill. Jag vill ha max 6 på en gång men bäst är det när vi är bara 4. Ibland händer det vi är bara två, men vi kör ialla fall. 
Sällskap är alltid trevligt och stämminingen brukar vara härlig. Mycket skratt och glädje. Vill du bara sjunka ner i ditt skapande så är det helt okej och då får du en underbart härlig stund och får vara bara i nuet! Ja, faktiskt, man hamnar i nuet och är bara där när man skapar. Ibland glömmer någon bort sitt kaffe eller doppar pensel i kaffet :-)
Du som är det minsta sugen på att prova är välkommen och göra det. Nya kan hoppa in när som helst.
Ett prova på tillfälle kostar 350 kr och då står jag för materialet.
Kurstillfällena kostar 250 kr per gång eller om du väljer betala tex för 5 gånger så kan du välja det själv.
 
Om man är ett gäng arbetskamrater, kompisar eller bara några nyfikna, kan ni komma och prova på. Varför inte en möhippa eller svensexa? Välkomna och höra av er =)
 
Nu håller jag själv på med tomtar. 
 
Dessa tomtar är till Näsums Hjulrunda ( julmarknad) som hålls den 23/11. Jag har till min överraskning fått privata beställningar på likadana tomtar. Jättekul. De håller jag på med nu. En sådan här tomte är ca 70*120 cm och kostar 700 kr var av 100 kr går till Hjulrundan/ Näsums byutveckling. Jag har även tagit fram en mindre tomte som är ca 41*70 cm och de kostar 400 kr. 
 
Nu när det ändå är jultider, ja snart ialla fall, så håller jag på med en massa julmotiv. Vill man ha sådana klara till jul får man börja i tid. Även om det känns konstigt för det är 3 månader till jul. Här ser ni några motiv jag gjort. 
 
 
Jag får titta på dessa lite till och se om jag behöver lägga på mer färg för jag provade scanna in dem och då tycker jag de blir för ljusa. Tekniken kanske kan justera dem.
En annan kul grej jag gjort nu är att jag målat våra kvastar på jobbet. Jag tycker det är så kul sätta färg på sådana annars så tråkiga saker.
 
Ni ser, jag håller på med en massa olika saker hela tiden och mer blir det nu när det blir mörkare kvällar. Älskar mitt kladdande och skapande =) Jag hoppas kunna smitta av mig på fler som sen vågar komma och prova på.
 
Med ganska stor risk för att bli tjatig, välkommen höra av dig =)
070-2474009
 
Nu önskar jag DIG en skön kväll.
 
Tack för  just DU tittade in här. Kom ihåg följa mig på facebook och Instagram =)
 
Kram Jaana
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :