Påsk 2018

God morgon!!
Gud vad jag längar efter vår och värme, speciellt hade jag önskat det nu till påsk då vi har vår stora utställningshelg. Alla "målarkluddar " önskar massor av besökare under påsken och så även jag. Samtidigt kanske det är bra det inte är sol och varmt för då kanske några av er får vårkänslor och börjat göra fint i trädgårdarna istället för att se konst. Tja, för och nackdelar med allt. Hur som helst vet jag att de flesta av oss vill ha vår snart. Jag hoppas inte vädret blir allt för avgörande för Dig ifall du kör en påskrunda och kollar in konsten i ditt närområde. 
 
Vi i Humleslingans Konstnärsgille, HKG har även i år vår egen karta. På den finns konst runt Ivösjön och ni är välkomna runt och titta.
Vi är 27 konstnärer som finns med på kartan och tillsammans har vi en samlingsutställning  på Sparbanskhallen i Bromölla där alla är representerade. Min egen utställning hittar ni på kartan på plats nummer 6.
Jag har även tavlor just nu på hotell Scandic Nord i Helsingborg och de hänger där till 12/4. Igår var jag och lämnade ett helt gäng tavlor till serviceboendet Tärnan i Mjällby. 
Ikväll är det vernissage på BubTjyven i Sölvesborg var jag även är med och ställer ut.
Utställningen på Tjyven är en samlingsutställning. Lite spännande med utställning i en så industriell miljö. Välkomna i kväll på vernissage där kl. 17,00.
 
Under påsken hälsar jag er välkomna till min egen utställning hemma i ateljen. Där har jag blandad konst och hoppas att det faller någon i smaken. 
Jag har förmånen även i år att få låna Sandra Jönssons fotografier. Hon är en fantastisk fotograf och jag tycker ni ska passa på och komma titta på hennes bilder.
 
Här ser ni några av dem! Sandra har underbar fantasti och bilderna måste ses live!
 
 
Ja, med de orden önskar jag er en underbar PÅSK och varmt välkomna till min utställning. Kom och mingla och var nyfiken!!
Här nedan ser ni några av tavlorna som kommer finnas med under påsken hemma hos mig.
 
 
 
 
 
Välkomna!!!
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :