Kurs eller prova på?

Hej!
Nu är vi inne i vardagen igen och tiden rusar iväg. Härligt. Jag har grejat med en massa annat. En akvarell har jag dock gjort. I min närhet flyter Holjeån fram och på den kan man paddla, vilket jag är väldigt glad vid att göra. I sommar har jag varit ute 2 gånger och paddlat. När man kommit en bit från Västanå kvarn och ner mot Ivösjön så finns det en gammal eka som ligger kvar, med bara en liten bit synlig. Den har jag paddlat förbi massor av gånger, inte bara i sommar, och tänkt den ska jag måla någon gång.
I sommar har jag gjort det! Jag gjorde den i akvarell och är sugen att prova göra den i olja eller akryll också. Få se.
 
Längs ån finns många fina ställen och massor av vackra näckrosor. Jag har fotat många av dom och har börjat skissa på några. Får se vad det kan bli av det.
 
Jag vill påminna om kursstarter i vecka 39, se nedan mer info. Du kan fortfarande om du vill prova på. 2,5 h för 350 kr och jag står för materialet. Varför inte samla ihop några vänner och prova? Bara hör av dig så bokar vi tid.
Ska någon ordna svensexa eller möhippa, så är det ett alternativ. Arbetslag som ska göra något kul ihop...ja ni är välkomna höra av er så ordnar vi detta. Ni behöver inte ha några förkunskaper, bara modet att våga =).
Har du funderinga på event så tveka inte.
 
Ha en trevlig kväll.
 
Välkommen tillbaka.
 
Jaana
 
 

Höstens målarkurser

Hej!

Nu är det dags att anmäla sig till höstens målarkurser. Jag startar vecka 39 och jag erbjuder följande tider;
Måndagar 9,30-12,00 eller 18,00-20,30
Tisdagar 18,00-20,30
Onsdagar 18,00-20,30
Torsdagar 18,00-20,30
 
Du kan måla i olja, akvarell eller akryl. Det kostar 1250 kr för 5 gånger 2,5 h. Anmälan gör du till min mobil
070-2474009, gärna kvällar och helger, då jag jobbar på förskolan på dagen. 
 
Du behöver inte ha några förkunskaper, bara viljan och modet att våga ge dig hän. Jag vägleder dig efter min förmåga.
 
Välkommen med din anmälan!
 
BildJaana/ Jaana Persson
Håkanrydsvägen 135
295 91  Bromölla
070-2474009
 
Ha en trevlig kväll/ Kram Jaana
 

Semestern slut och Kenneth klar.

Hej!
Nu har jag semestrat färdigt, i alla fall från mitt jobb på förskolan. Vi har jobbat första veckan på förskolan och det är bra komma in i sina vardagsrutiner igen. Jag har jobbat lite i sommar med illustrationerna till nya Kenneth-boken. Ja, det vet ju ni som följer bloggen. 
Nu har jag gjort Kenneth bilderna klara, tror jag. Paulina och jag får gå igenom dem tillsammans så vi inte missat något.
 
 
Liten detalj från den nya boken. Kanske vet du att datumet för boksläppet är redan bokat, Ja jamen, den 26 oktober. Mer information kommer. Så, det är bra om vi är klara med boken tills dess. 
 
Nu gäller det hitta en bra struktur här hemma, jag har ändrade tider på förskolan, så jag ska kunna jobba mer hemma, flera eftermiddagar tillgängliga. Det tackar jag mina kolleger för. 
Jag har målat lite beställningar, en doppresent som nästan är klar.
 
 
En mätsticka med fordon på, här en detalj från den. En sista genomgång på den och sen ska jag lacka den och hoppas att den blir till glädje för den som ska få den. 
 
Titta in på Torngårdens gårdsbutik, där finns lite tavlor och målade saker från mig till salu. Har du sett några allster på min blogg eller min facebook sida som du är nyfiken på, så hör av dig.
 
Nu är vi snart i mitten av augusti och jag planerar för full kurs starterna. Information kommer här och på facebook på Bildjaana så fort jag är klar.
Är Du sugen på att prova på innan Du bestämmer dig för att gå på kurs, är du välkomna att prova på. 
Jag har material och Du har modet att våga prova. Jag vägleder dig! Det kostar 350 kr för ca 2,5 h. Ring så bokar vi tid. Ta med en kompis som gärna vill prova. Du/ni behöver inga förkunskaper.
 
Tack för att du tittade in här igen.
 
Välkommen tillbaka 
070-2474009
 
Kram Jaana