Påsken kort och gott

Hej. 
Så nu är den över igen, påsken! Så fort det går. Fyra dagars utställning. 
Jag tackar Sandra Jönsson för lånet av fotografierna. Så mycket beröm hon fick! Härligt kunna visa upp en ung talang =) Jag hoppas alla de som var och beundrade hennes fotografier kommer att anlita denna duktiga tjej för olika uppdrag. Även om Sandra är mammaledig just nu, ta kontakt så kan hon bedömma när hon har möjlighet ta uppdrag. Jag önskar Sandra lycka till =) <3
Paulina och Annie gästade oss under långfredagen. De minglade på och jag tackar för trevligt sällskap. Annie tröttnade dock efter ett tag på alla vuxna som bara pratade och pratade. Hon lånade datorn och surfade på bolipompa. Tur, för vi vuxna var nog lite tråkiga i hennes ögon ;-)
Jag sammanfattar påsken i år som toppen. Massor av trevligt folk som kom. De avlöste varandra i en jämn ström, även om det bitvis var lite trångt så upplevde jag folk glada och hade humor. Underbart med skratt och härlig energi från besökarna. Verkligen kul mingel. Ja ni märker jag gillar det. 
Många eller största delen av besökarna åkte efter vår nya karta med HKG, Humleslingans Konstnärs Gille. Måste säg att den har varit en succé! Lite tips på vad vi kan förbättra och förändra  till nästa år fick vi. Vi tar detta till oss och utvärderar. Vi är ju som sagt innan helt nybildad förening så vi tar tacksamt emot tipsen. Vi kan alltid bli bättre.
 Blt, Blekinge läns tidning, kom på oväntat besök och då hamnade jag i tidningen. Trevligt =)
De skrev positivt om HKG och det gillar jag =)
Under påsken fick jag besök av ett härligt gäng på mopeder. Helt underbart sätt att ta sig runt på, komma nära naturen och det går i lagom takt så man hinner se, berättade detta glada gäng som dök upp hemma hos mig.
 
Visst ser det kul ut! Nästan så man önskar sig en moppe ;-) Jag var bara tvungen att visa det för er.
 
Under påsken hade jag besök av mer lång väga gäster, Pille och Anne, från Damnark. Pille finns med i boken med Kenneth när han reser runt i norden. Pille är sotaren i boken. Jag är tacksam för dessa glada vänner alltid dyker upp på mina utställningar.
 
Pille och jag med boken uppslagen med texten om just sotaren Pille i Köge.
 
Ja, det får vara nog om påsken. Alla ni som inte var hos mig och minglade och tittade på min konst, ni är välkomna en annan gång. Ring gärna innan eller om ni ändå har vägarna förbi, tveka inte. Sväng inom.
 
Nu är vi tillbaka i vardagen igen och igår kväll hade jag ett sådant underbart, härligt gäng inne i ateljén. En enorm glädje och inspirerande energi fylde hela ateljén och jag bara stormtrivdes. Jag är så tacksam för alla dessa stunder när jag får vägleda andra och se deras utveckling. Jag hoppas ni som var med är nöjda.
 
Om någon är sugen på prova på så kan du höra av dig så löser vi detta.  Jag lovar att ge sig hän och skapa är bra både för knoppen och kroppen.
 
Nu önskar jag er en trevlig kväll och tack för du tittade inom här igen.
 
 
Kram Jaana
 
070-247 40 09
 
 

Inför påsken 2014, auktion till förmån för barncancerfonden.

Hej!
Nu så är det snart påsk. Jag har inte hunnit så mycket som planerat, men så är det när en förkylning anfaller. Det blir påsk i alla fall! Jag har städat och fejat i ateljen, möblerat om så jag kan ha utställning. Tömt hyllor och satt upp tavlor överallt. Jag vill visa så mycket som möjlig när jag har chansen. Så kom och var nyfiken!!
 
Jag kommer att auktionera ut en tavla till förmån för barncancerfonden. Om du vill lägga bud på den är du välkommen till utställningen. Om någon är förhindrad att komma men vill lägga bud, är du välkommen hör av dig till mig på min mobil. Jag vill inte ha buden på facebook eller mail, utan på min mobil, för att kunna hålla koll på det ordentligt. Lägsta budet är 1000 kr. Här kommer tavlan. Tavlan är 40*50.
 
Ni är välkomna lämna bud på tavlan från och med långfredagen kl.10,00 och auktionen avslutas annandag påsk kl. 17,00. Jag vill på detta sättet bidraga till barncancerfondens arbete. Alldeles för många barn drabbas och kan jag bidraga med en liten summa så känns det jättebra. Välkomna med era bud på mobilen 070-247 40 09.
 
Som jag skrivit innan så har jag förmånen att få visa Sandra Jönssons fotografier hos mig. Kom och se Sandras arbete.  Sandra kan anlitas till olika arrangemang så som bröllop, dop, konfirmationer och barnfotograferingar.
Sandra är från Sölvesborg och jobbar som fritidspedagog och har foto som hobby.
Kontakt uppgifter: 
Sandra Jönsson, 0709-752735
sandrajonsson@hotmail.com
Titta gärna in på Sandras blogg: www.fotografsandra.blo.gg
 
På långfredagen kan ni även träffa Paulina Bengtsson som skrivit böckerna om Kenneth, som jag fått illustrera. Kom gärna och mingla med henne. Hon finns i ateljén på långfredagen mellan 11,00-14,00. 
Så har vi böckerna i atljén också.
 
Det utlovas fint och soligt väder, så ta gärna en runda och kom och var nyfiken, mingla, se konst och fotografier. 
 
Önskar alla en GLAD PÅSK och hoppas ni kommer inom och är nyfikna.
 
Följ bara mina skyltar, så hittar du ut till Håkanrydsvägen 135 i Bromölla. Vid altején finns även HKG- skylten.
 
 
 
Varmt välkomna!
 
Kram Jaana
 
 

HKG och snart påsk med utställning

Hej!
I helgen har jag haft sjukstuga här hemma. Jag åkte på en förkylning med feber och har varit sängliggande sen i torsdags em. Känner mig bättre nu och hoppas vara helt på benen imorgon. Hosta och en kraxande röst  får jag kanske ha några dagar till, men nu är jag feberfri och snorar inte mer. Det känns jättebra eftersom jag har massor att göra inför påsken. Ja, den kommer med stormsteg nu, så är det alltid inför utställningar, helt plötsligt är man snart där och då skall allt vara klart. Nu har jag missat flera dagar när jag varit sjuk, men jag får jobba på och vara glad att det inte blev värre.
Nu kan jag presenter för er vår fina logga för HKG, Humleslingans Konstnärs Gille. Jag har tidigare berättat att vi är en samling konstnärer som gått ihop och hjälps åt med annonsering inför påsken. Vi jobbar även för att kunna ha en gemensam utställning till hösten. Mer info om det kommer senare. NU är det påsken som gäller!
 
Visst är den fin! Ett stort tack till Troels Kirk som tagit fram den för oss alla . Inom kort kommer ni får se den ute längs vägarna där det finns utställare som är medlemar i HKG. Vi har en egen färg på kartan så man lätt kan ta sig runt till alla HKG konstnärer.  En stor fin annons kommer att komma ut i tidningen i samband med konstkartan.
Håll utkik efter annonsen, kartan, färgen och flaggan så är ni alla hjärtligt välkomna besöka oss =)
 
Jag kommer att ha öppet alla påskens dagar mellan kl. 10,00-17,00.
Jag har en gästutställare hos mig som heter Sandra Jönsson, från Sölvesborg. Sandra visar fantastiskt fina foton som hon tar. Missa inte detta tillfälle!! Hon är enormt duktig! Tacksam för att jag får ha hennes bilder hos mig under påsken.
På långfredagen gästas jag av min kära författare Paulina Bengtsson som skrivit alla Kenneth-böckerna som jag illustrerat. Kom och träffa henne och köp vår senaste bok. Vi har även de andra böckerna här.
Du som ännu inte köpt min egen bok om Den fula brevlådan kan också göra det.
 
 
Jag ser fram emot att just DU kommer =) Kom och mingla med oss, titta på  min konst, fotografier av Sandra och träffa Paulina.
Ha en bra dag och välkommen till påsken.
Tack för Du tittade in här igen.
 
Kram Jaana
 
0702474009