Trött målarkludd

Hej!
 Ja! Nu är jag äntligen här inne igen. Mitt liv rullar på för fort och jag hinner inte med! Tanken är att jag ska uppdatera denna sida oftare men , ojjojoj vad det finns saker som man "måste" göra!! Och vem sjutton har satt upp det måstet?! Jo, Jag själv!  Så idiotiskt!! Jag får sota för det själv som sätter upp dessa måsten. 
Jag har med andra ord inte mått så bra, har haft lite för mycket att göra, jobbar 100% på förskolan och jag älskar verkligen  mitt jobb. Sen ovanpå det målar jag, har kurser i målning och tränar. Det är jättekul att träna och för att orka i framtiden med mitt jobb och för att förlänga livet med ex antal år ska man ju hålla igång, eller hur? Jo, så sant. Bara det att jag fick stanna upp och fråga min kropp om den orkar i den takten som jag själv ville driva på. Hmmmm.... ja ni fattar att det gör den inte!  Jag blev yr, fick huvudvärk och hjärtklappning. Symptom som jag viftade bort och kopplade till att jag är en mogen kvinna som kommit i klimakteriet. Ha ha, så jäkla dumt!! Nu har jag fått bli klokare och tar det lite lugnare...vilket är skitjobbigt, men tyvärr tvunget. Jag får skära ner på mina "måsten" och tänka annorlunda, ta klokare beslut och hitta en balans som min kropp orkar med. Byta ut "måsten" till "bör" och välja om jag bör just nu eller sen.Tur jag har min ateljé var jag har möjlighet tanka energi och varva ner. Att vara ute och i naturen är en annan sak som jag uppskattar väldigt.....
Ja nu vet ni hur det går när man kör på för fort. Var rädda om er där ute!! Jag är tacksam att jag kan bromsa och har förstående folk runt mig. Tack alla för ert stöd! Jag ska nog reda detta sakta men säkert. 
Jag har haft öppet i ateljén under påsken och minglaat med en massa trevligt folk. TAck alla ni som kom och var nyfikna. Så härliga möten. Ni är alltid välkomna vara nyfikna om ni hör av er innan bara.
 
Nu har jag varit allvarlig en stund och det är dags visa lite vad jag målat. Här kommer lite bilder.
 
 
 
 
Sally! Det är nu ett år sen hon gick bort. Hon var svår måla när hon levde men vill ändå måla henne och hon kommer alltid vara vår älskade lilla prinsessa.
 
 
 
 
Nu har jag gett mig på hästar igen, så svårt. Jag får titta på dem ett tag och se om jag behöver göra något mer.... Jag har ingen kunskap för övrigt om hästar så jag hoppas de är okej.
 
 
Det här är bara några av vad jag målat. Jag har massor hemma om nån är nyfiken eller intresserad av att köpa någon så ta kontakt med mig bara.
 
Jag finns numera med på en sida på nätet som heter Bättrekonst.se En portal som har samlat en massa konstnärer runt i norden. Gå gärna in där och sök efter mig.
Följ gärna mig på Facebook och Instagram.
 
Välkomna vara nyfikna!
0702474009
 
Var rädda om er! Kram från Jaana