Tillbaks igen!

Hej!
Det är länge sen sist jag skrev. Vi hade en ordentlig släng av influensa här efter påsken. Jag var sjukskriven i 2 veckor och sen lämnade influensan en massa konstiga efterhängande besvär. Det var segt komma iform efter den. Mitt i allt elände upptäcktes att mitt blodvärde var nere under "knäna". Rikigt dåligt, faktiskt. Jag har fått järntabletter och nu har jag fått upp värdet igen, men måste fortsätta knappra på de små gula pillren ett bra tag till. Tur  att det hjälper och att det finns. Jag känner att jag börjar få tillbaka krafterna igen. Skönt!!
 
Vad har hänt i ateljén? Tja, jag har jobbat lite med en del hemliga projekt som tex dopgåvor, beställningar. 
Jag har även målat skyltar till Näsums idrottsförening. Tycker det blev bra när de blev upphängda.
 
Målarkurser kör jag när det finns intresse. Är du sugen på måla eller vet någon som är det. Tvecka inte! Ta kontakt så kör vi!! Jag vill gärna att vi är minst 2 per gång, max 6. Jag vill hinna med alla och så har jag begränsat med plats. Vill du måla nu i sommar, så är du välkommen kontakta mig. 
När man målar hos mig bokar vi dagar efterhand, en eller två dagar åt gången, för att du har ett liv också och olika saker påverkar ens lediga tid, alltså är jag jätteflexibel. Du bestämmer själv hur ofta vi målar och hur många gånger. Det kostar 250 kr per gång och vi håller på ca 2,5-3h. Du väljer din teknik själv, olja, akryl eller akvarell. Jag har märkt att akryl har varit mest populärast. Jag håller på med alla tekniker, eftersom det är kul!
Jag hoppas kunna inspirera fler till att våga prova. Du behöver inte ha förkunskaper. Jag vägleder dig efter min förmåga =)
Det blir en sådan härlig energi i ateljén när man släpper loss och bara ger sig hän i sitt skapande. Jag ser det som en utmaning att få dig fast i skapandet. Kom och prova!
 
På förskolan där jag jobbar i Bromölla, Törnsångarens förskola, har alla avdelningar namn efter Nalle Puh och hans vänner. Jag har lyckats få in alla djuren på ett ark som vi ska kopiera och använda som underlag till tex diplom eller något annat kul. Det var lite pilligt, men jag lyckades. Denna bild är gjord i akvarell.
 
Nu har jag målat djuren på en liten pall som mitt barnbarn ska ha här hemma hos mig. Jag är som barnen, måste befästa kunskaperna fler gånger =)
Jättekul att göra sådant också. En annan kul grej var att måla denna här under.  Dessa är målade med akryl och ska lackas för att tåla slitage.
 
Det är en sådan hemlig beställning. =) Vill du se mer av mina bilder som jag gör finns en del på Instagram, Bildjaana, även där. Ja, så klart på Facebook, Bildjaana.
 
Jag håller på med något alltid, men allt kan jag inte visa, men Du är välkommen och vara nyfiken. Bara hör av dig.
Målarsugna, ta kontakt så förklarar jag mer =)
 Nu önskar jag Dig en skön söndag kväll.
Kram/ Jaana
0702474009