Finland, blommor m.m.

Hej!
Nu är det ett tag sedan jag var här inne och uppdaterade. Jag hoppas du ibland kollar på facebook (om du har facebook) på min sida där. Jag finns privat och som Bildjaana där.
Tiden går väldigt fort, ibland hinner man liksom inte med. Efter påsken har jag haft en hel del att göra och så har jag och sambon varit ute och rest. Vi har varit i Finland och besökt min släkt och så har han  fått se var jag kommer ifrån. =) En väldigt känslosam och mycket trevlig resa. 
 
Jag kommer från en liten by som heter Huopanankoski . På bilderna finns min kära kusin Aila med sin man, Simo. Huset längst upp är min farmors hus var vi bodde när vi bodde i Finland 
Jag har efter hemkomsten planterat en massa blommor. Jag älskar att ha en massa blommor ute på sommaren.
 
Nu får de växa och ge inspiration till fler målningar. Bordet ovan har jag målat om. Den var grå och full med färgfläckar. Jag sprayade den svart först och sedan spände jag en gammal virkad duk på den och sprayade med vitt på den. När man sen tar bort duken får man kvar det fina mönster =) Snyggt tycker jag.
Jag har varit inne i ateljén och jobbat lite, men nu under sommaren samlar jag mycket inspiration och använder kameran och samlar motiv. Just nu håller jag på med en tavla, en gammal lastbil.
 
En bra början i alla fall. Vi får se hur den blir när den blir klar.
 
Om du vill prova på och måla så är du välkommen att höra av dig. 350 kr kostar ett målar tillfälle på ca 2,5 h och då behöver du inte ha material med dig. Tveka inte, är du sugen så hör av dig.
 
Målarkurser håller jag hela tiden. Vill du gå på kurs hos mig, hör av dig så får du mer info.
 
Är du nyfiken på hur jag har det i min ateljé är du välkommen.
 
0702474009.
 
Tack för titten. Välkommen igen!
Kram Jaana

Kommentera inlägget här :