Semester och illustrationer

God morgon!
Jag hoppas alla får lite semester och kan vila upp sig innan höstens arbete drag igång. Jag har semester från mitt jobb på förskolan och är hemma och jobbar. Hmmmm är det semester? Ja! För mig är det semester, jag får skapa så mycket jag vill och när jag vill. 
Jag har nu varit hemma en vecka och har 3 veckor kvar. Tiden går fort, väldigt fort har jag upptäckt. Gamla brukar säga att när man blir gammal så går tiden fortare. Det stämmer nog. Visserligen är jag ingen dinosaurie, men en farmor ialla fall ^^ ( ser ni hur jag himlar med ögonen)   ;-)  Vad jag menar är att om jag gör det jag gillar så försvinner tiden snabbt iväg. Jag älskar hålla på med allt möjligt som är skapande, men det har jag tjatat om innan.
 
Som jag berättat innan håller jag på med illustrationerna till nya Kenneth-boken. Ni ska tro att det är kul!! Jag får vara lite små tokig och göra roliga biler. De flesta av bilderna jag gjort hittills har varit väldigt roliga att göra.
 
 
Detta är en liten detalj från en av illustrationerna. Det är så kul förstår ni för när Paulina och jag går igenom texten så ser jag en massa roliga bilder direkt och vet hur jag ska göra. När sen några bilder börjar bli klara så är hon så nyfiken och blir glad över att jag lyckats att illustrera hennes text så hon blir nöjd. Ja, vi blir jätteglada båda två. =)
 
 
En liten detalj till från den nya boken =) Ja ni ser, det kommer att hända en hel del spännande i boken. 
När jag gör illustrationer till böckerna så är det väldigt kul, men det är något alldeles extra när jag håller sen den färdiga boken i handen och ser hur boken har blivit ihopsatt. Hur bilderna ser ut och var texten har hamnat.  När jag tänker tillbaka till när vi började vårt arbete så har det gått fort och det har varit ett fantastiskt samarbete. Jag är glad jag fått vara med på denna resan och fått skapa Kenneths utseende och fått illustrera hans resor.
Ni kommer säkerligen få höra om vår Kenneth fler gånger.
 
Jag är mycket i ateljén nu och jobbar. Jag gillar när det kommer folk och hälsar på. Kan vara så att jag är lite pratglad också ;-) Hur som helst , är du nyfiken så kom! Vill du vara säker på att jag är hemma och jobbar i ateljén så ring innan, 070- 247 40 09. 
Det kan ju hända jag vill doppa stortån i sjön nu när det är sommar och varmt. Jag ska vara hemma hela sommaren, så välkommen!
 
Är du sugen på att prova på så ordnar vi det också. Det kostar 350 kr per person och ca 2,5 h. Material har jag, så tvecka inte.
Kurser startar jag så fort ni är 4 st om ni vill måla i sommar, annars kör jag igång i september. Hör av dig om du är intresserad. Tider kommer jag att meddela här och på facebook.
Kostnaden för kurser blir 1500 kr 6 gånger 2,5h. Jag kommer att köra flera kurser i höst.
 
 
Nu önskar jag dig en solig fortsättning på dagen och tack för du tittade in här igen.
 
Välkommen tillbaka.
 
Kram Jaana
 
Min mobil om du är nyfiken ;-) 070-247 40 09
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :