Vårgrönt och öppettider

Hej Igen!
Nu kan man äntligen gå utanför dörren och höra  härligt fågelkvitter som bara är så rofyllt att lyssna på. Sitta i lä och i solen, bara njuta av livet. Det är något visst med våren. När det blir ljusgrönt i naturen. Snart brister alla knoppar ut. Den första ljusgröna färgen eller när bladen är som nyast då är naturen så vacker. Så många nyanser av grönt. Lite kul fakta om gröna färgen ;-)

Grönt: Står för balans, harmoni, vår, ungdom, hopp, glädje, nytt liv, dop och nattvard.I den muslimska världen betecknad grönt profeten Muhammed och hela den muslimska tron.Islams heliga färg är grönt står för respekt och vördnad.I väst: ”gå”, ”tänka grönt”, ekologisk odling och konsumtion.Konstigt nog symboliserar grönt sjukdom, ”grön i ansiktet”, avundsjukan och svartsjukans färg, speciellt gulgrönt och olivgrönt. Små konstigheter som små män från Mars från rymden och Hulken.

Nu gillar jag alla årstiderna. Sommar värme och sol. Höstens fina jordnära färger och så vintern med frosten på träden.....Tur vi har de fyra årstiderna att njuta av. Varje årstid har sin tjusning.

 
Jag har öppet i ateljén på fredag 3/5 från kl.10,00 till 17.00 och på lördag 4/5 kl. 10,00-14,00.
Kom gärna och se mina verk och mingla/ snacka/ prata  en stund. =)
 
 
Välkomna!!
 
Kram Jaana

 

Kommentera inlägget här :